Blog creatief met schilderijlijsten

Schilderij online kopen in het buitenland

Schilderij online kopen in het buitenland Wilt u zelf een schilderij bestellen in China, Thailand of elders in het buitenland? 

Lees dan eerst dit blog met belangrijke informatie over de extra kosten bij het importeren van een schilderij uit het buitenland!

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het opspannen van schilderijen weten we wat de problemen zijn waar mensen tegenaan lopen bij het online bestellen van schilderijen in het buitenland. De schilderijen zij...Lees meer


Decoreren met schilderijlijsten

Decoreren met schilderijlijsten
Tegenwoordig is het een nieuwe trend een muur te decoreren met een collage van lijsten. Hiervoor worden schilderijlijsten, spiegellijsten en fotolijsten gebruikt.Het mooiste effect creëer je om lijsten van verschillende formaten te nemen. Ook een combinatie van brede en smalle profielen maken het een speels geheel.
Collage van lege schilderijlijsten
De collage kan je maken van lege schilderijlijsten in ...Lees meer


Krijtbord of krijtbord muur voor thuis of restaurant

Heeft u een muur in huis die u creatief wilt vullen? Houdt u van mooie teksten of vindt u het handig om alles op de muur te kunnen schrijven? Maak dan van uw muur een krijtbord of hang een krijtbord met lijst aan uw muur.
  Hoe maak je van een muur een krijtbord:
Een krijtbord maken van je muur kan je makkelijk zelf. Zorg ervoor dat de muur glad, schoon en vetvrij is. Is uw muur van onbehandeld hout? Voorzie het dan van een laagje (acryl)grondverf. Koop een bus krijt...Lees meer


Tips voor het schoon houden van je schilderij

Tips voor het schoon houden van je schilderij
Een schilderij kan de woonkamer al snel ruimer laten ogen en meer sfeer toevoegen in huis, maar het onderhouden van een schilderij kan een vervelend klusje zijn. Want als je een schilderij hebt afgestoft en schoongemaakt, zit er binnen een week al weer stof op. Is dit te voorkomen? En zo ja, hoe doe je dat dan? In dit artikel geven we enkele tips hoe je het aantal stof in de woonkamer kan minimaliseren.
Planten
De beste manier o...Lees meer


Het schoonmaken van een schilderij

Het schoonmaken van een schilderij
Wanneer u schilderijen aan de muur heeft hangen doet u er goed aan om deze eens in de zoveel tijd schoon te maken.Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en zult u altijd naar een mooi en onderhouden kunnen kijken.Het probleem echter is dat mensen niet echt weten hoe zij op een verstandige manier een schilderij schoonmaken.Dat zullen wij voor u toelichten, zodat u in de toekomst altijd schone en goed onderhouden schilderijen zal hebben hangen.
R...Lees meer


Maak van schilderijlijsten je eigen verplaatsbare fotomuur

Maak van schilderijlijsten je eigen verplaatsbare fotomuur

Is er een groot feest op komst en wilt u alle gasten leuk op de foto zetten? 
Denk dan eens aan het maken van een eigen fotomuur.
Het is heel makkelijk zelf te maken met een aantal schilderijlijsten in verschillende formaten.Tip.
Het leukste is lijsten in verschilldende formaten te gebruiken, onderstaand ons advies:
1x binnenmaat 60x90 cm voor 2 of 3 personen 1x binnenmaat ...Lees meer